ServicePartner Vanderveen is dé computerspeciaalzaak van Assen met een uitgebreid A-merkenassortiment van computers, laptops, componenten, randapparatuur en accessoires.

Laptops – A-merken
Zoekt u een passende laptop voor werk, school of voor vrije tijd? Wij hebben een laptopaanbod variërend van geavanceerde tot instapmodellen in de voor u passende maat. Onze laptops zijn voorzien van de nieuwste Windows updates. Ook kunnen wij u helpen om bestanden van uw oude laptop naar de nieuwe laptop over te zetten. Wij hebben laptops van o.a. de volgende merken: Acer, Asus, HP en Lenovo.

PC/Desktop – Home & Office
​​
ServicePartner heeft Desktops beschikbaar die geschikt zijn voor thuisgebruik en voor gebruik op kantoor. Er zijn vier modellen verkrijgbaar, namelijk: Instap, Standaard, Advance of Ultimate. De desktop wordt met expertise en precisie gebouwd, voorzien van de beste componenten en geïnstalleerd afgeleverd. 

Liever een desktop op maat? Wij hebben ook veel ervaring met maatwerk systemen. Vraag vrijblijvend een offerte op.

Game PC – Maatwerk speciaal voor u
Een PC kan in alle soorten en maten geleverd worden. Maar wat is er nodig om uw favoriete games te kunnen spelen? Onze specialisten hebben de kennis in huis om u hierin te adviseren. 
Wij beschikken over de beste hardware voor de ultieme game ervaring.
Informeer naar de mogelijkheden om uw  eigen Game PC samen te stellen!

NAS – Beheer uw eigen cloud
Er zijn veel cloud aanbieders zoals icloud, dropbox, onedrive. Maar wist u dat u ook uw eigen cloud omgeving thuis kunt beheren zonder dat u uw bestanden deelt met andere partijen? Een NAS (Networked Attached Storage) biedt deze mogelijkheid. U kunt vanaf elk apparaat bestanden bewaren en openen vanaf uw NAS. Sla uw vakantiefoto’s op en bekijk ze via een smartphone app. Onze specialisten kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden en de NAS voor u configureren.

Ons assortiment

Tablets & E-readers
Even snel de tablet erbij pakken om het nieuws te lezen of een email te versturen of toch rustig digitaal een boek lezen. Wij hebben een divers aanbod in tablets en E-readers van de merken Apple, Samsung, Lenovo en Kobo.

Printers – Home & Office
Op zoek naar een printer voor thuisgebruik of voor op het kantoor? Als u teksten en foto’s wilt printen biedt een inkjet printer vaak al uitkomst. Als u vaak en snel wilt printen, bijvoorbeeld meer dan 30 pagina’s per minuut, dan is een laserprinter geschikter voor u. Kom langs in de winkel en wij helpen u met het kiezen van de printer die het beste bij uw behoeftes past. 

Hardware & Software
In onze winkel vindt u een ruim aanbod aan computerhardware. U kunt bij ons terecht voor voedingen, moederborden, grafische kaarten etc. Ook leveren wij computersoftware zoals Microsoft Office, Windows en zijn wij Official partner van ESET antivirus en internet beveiligingsoplossingen.

Overzetten gegevens oude laptop, tablet of pc – € 49,-
Bij het aanschaffen van een nieuwe laptop, tablet of computer, kunnen wij u helpen met het overzetten van bestanden van uw oude apparaat naar het nieuwe apparaat. Zo hoeft u niet bang te zijn om gegevens kwijt te raken.

Gebruiksklaar maken PC/Laptop – € 30,-
Het liefst leveren wij uw laptop, tablet of desktop gebruiksklaar aan zodat u er maximaal van kunt profiteren.  

 • Besturingssysteem (Windows) geactiveerd
  en geïnstalleerd
 • Voorzien van nieuwste Windows 10 versie
 • Systeem volledig up-to-date
 • Installatie Adobe reader en
  internet-browser naar keuze.
 • Installatie van aangeschafte/aangeleverde software
 • Instellen van uw e-mail
 • Eventueel overbodige programma’s
  worden verwijderd

Merken die wij gebruiken

Chat openen
Hulp nodig? WhatsApp ons!