Laptop en Computer reparatie in Assen

Laptopreparatie
Is uw laptop traag, laadt hij niet op of is het beeldscherm stuk? In vrijwel alle gevallen is hier wat aan te doen. Opschonen, herinstalleren of upgraden van de laptop biedt vaak de uitkomst. Veel laptop defecten zijn te repareren zonder gelijk een nieuwe laptop aan te hoeven schaffen. Neem contact op met een van onze specialisten voor persoonlijk advies.

Computerreparatie
Heeft u een defecte computer of is uw computer erg traag? Of het nou gaat om een defecte voeding, grafische kaart of moederbord, defecte onderdelen zijn in bijna alle gevallen te vervangen. Blijft uw computer hangen in het opstartscherm of is die erg traag? Deze problemen zijn altijd te verhelpen, bijvoorbeeld door een pc-check uit te laten voeren of de computer te upgraden met een SSD schrijf. Onze specialisten bieden u een passende oplossing.

CPU Socket ServicePartner
Hulp op afstand
Doen er zich wat kleine problemen voor op uw computer? Krijgt u uw printer niet geïnstalleerd of een melding die u niet vertrouwd? Kleine problemen kunnen vaak al op afstand opgelost worden. Neem gerust contact met ons op, zodat wij met u mee kunnen kijken en het probleem kunnen verhelpen.
 
Ook software- en netwerkproblemen lossen we graag voor u op. Heeft u foutmeldingen bij het installeren van bijvoorbeeld besturingssoftware, lukt het instellen van het thuis- of bedrijfsnetwerk niet goed of krijgt u de koppeling met uw smartphone of andere media-apparatuur niet voor elkaar? Langskomen naar onze reparatiedesk is dan vaak helemaal niet nodig, want meestal kunnen we in die gevallen ook PC-hulp op afstand bieden via de vaste telefoon of een videoverbinding via smartphone of tablet.
 
Upgraden en uitbreiden

Wij hebben ook alles in huis om uw laptop of PC sneller te maken of meer capaciteit te geven. Daarvoor kunnen we vervangende of aanvullende onderdelen bestellen en installeren, denk aan het uitbreiden met extra geheugenkaarten, snellere grafische kaarten, betere processors of het plaatsen van een SSD-schijf.

PC-Check – Nu € 49,-                                   

  • Upgrades uitvoeren
  • Opschonen             
  • Verwijderen virussen, spyware, malware etc.
  • Ongewenste software verwijderen
  • Beveiliging controleren

SSD upgrade – Vanaf € 99,-

  • Blaas uw oude PC een nieuw leven in
  • Opstarttijd ​​vanaf 5x sneller
  • Veiliger voor bestanden
  • ​​Geluidsloos 

​Wat wij u nog meer kunnen bieden? Vrijwel alles op het gebied van computerreparaties.
Bel 0592-330434 of kom langs!

Chat openen
Hulp nodig? WhatsApp ons!